Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 mars 2019

Men vart tog den vägen?

skulle inte göra ett enda vettigt alls för få helgen att vara länge. Så upp halvsent i lördags (hade dock varit vaken sedan runt 07), in till Borgholm för att fixa frukost. Ett par timmars promenad senare lämnade jag Borgholm för att åka hem och äta. Blev ytterligare en tur ner för ett par timmar i Borgholm. Men då skulle det bara ta en halvtimme trodde jag. Blev visst ett par timmar då också. Väl hemma igen fixade jag till 4 matlådor för kommande vecka, städade av stora badrummet, vek ihop min tvätt och sen åter till att göra ingenting.


Idag vaknade jag ännu tidigare men idag körde jag igång diskmaskinen istället för tvättmaskinen som jag startar upp på lördagarna. Hade varken bröd till mig eller kaffe till maken så en runda till affären. Det tar lång tid att hitta det man behöver. Det tog väldigt lång tid idag. Har dock hunnit göra ett par timmars jobb, hämta paket (så nu är Tore's present hemma), vattna, spela lite pokemon, sortera lite, packa, packa upp osv. Men har även hunnit sortera ut lite som ska med när jag åker på nästa målarträff. Och lite tid i trädgården har det också blivit. Nu har fåglarna nästan ätit upp allt. Bara nötter kvar så jag har köpt några talgbollar som jag har fyllt på med.


Nu är morgondagen fixad och det enda som återstår är att borsta tänderna. Dags att göra det om jag ska komma upp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar