Öland

Öland
Solnedgång

söndag 24 mars 2019

Åter en vecka samt helg är slut

Kom i fredags i så pass hyfsad tid att jag hann köra första maskinen tvätt, handla samt ta en promenad innan det var läggdags. Ingen lång promenad men några km blev det allt. Rätt skönt men väldigt mycket folk inne i Borgholm. Nästan så man kunde tro att det var lönehelg. De flesta av beteendet att döma var inte allt för platta under fötterna. Var hemma i god tid för att sova innan 22,15. (Gick i typ 45 min.)


Gårdagen gick åt till att tvätta ytterligare två maskiner, ren bädda, rensa den enda rabatt jag har förutom de som har mina fjärilsbuskar då. Fåglarna fick mat, maken bjöds på lunch ute, nästan 3 timmar promenad, leka chaufför, dammsuga och en massa annat tråkigt. Helt underbart väder och jag passade även på att ta en del kort med systemkameran. Givetvis har jag inte fått med mig något minneskort så de bilderna lär bli bortglömda ett tag.


Då till denna dag, vaknade tidigt som attan av näsblod. (Skrev jag att jag hade bäddat rent sängen dagen innan?) Så straxt efter 8 var jag påklädd uppe och på väg till Borgholm för lite motion samt sedan handla det sista. Klockan 11 klev jag ur duschen, sedan fick jag i raskt takt blommorna vattnade, disken avklarad, stryktvätten struken och lite annat smått och gott innan makens gäster kom. Bjöds på smörgåstårta och gräddbullar. Maken fick presenter.


Efter att de sista hade åkt fick vi snabbt fram bord och stolar till uteplatsen, disken fixad och jag hann även laga till lite kycklingklubbor. Dock blev det så mycket smörgåstårta kvar att det får bli mat för de närmaste dagarna. Några gäster till hade inte skadat. Men men det får gå iaf. Kycklingen får vi äta en annan gång. Nu är det iaf tillagat och klart. Bilen packades och kom iväg något senare än vanligt men hann precis till svåger med fru hade anlänt till övernattningslägenheten. Fick endast bjuda på te. Nu har dock även de åkt. Allt som återstår är att slå igen pc-n och släcka lampan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar