Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 6 december 2016

2-a dagen

I morse kom jag upp så jag hann ta en snabb promenad runt. Inte riktigt den kortaste rundan men nästan. Hade dock tagit på mig skorna jag skulle ha på mig när jag satt på kursen. Inte det smartaste jag har gjort. (Om jag kommer upp tillräckligt tidigt i morgon också så tar jag träningsskorna och se till att hinna tillbaka så jag kan byta.) Det var dock skönt med frisk luft innan vi skulle sitta och gå igenom gårdagen samt påbörja det nya för dagen.


På lunchen fick jag 12 min över och hann därmed en ut en snabbis då med.Så länge man var i solen var det riktigt skönt trots att jag inte jacka. Inte lika behagligt i skuggan. Hann dessutom kolla priset på det min bror ville att jag skulle köpa. (Läser du detta är det 250kr. OK?) Hann även fixa Tores julklapp. När det väl är inslaget är både Emma och Tores klar. Emils ena och den andra får jag lov att fixa hemma. Har heller inte mer än en till Lina. Men där vet jag iaf vad jag ska leta efter. Värre med Emil.


Efter lunch var det åter mer nytt som skulle matas in. Samt en massa frågor som skulle ställas. De skulle dessutom vara öppna. Gäller att komma ihåg det. Brukar göra det men här är det ett måste. Avslutade dagen med prov. Hade dessutom lyckats att få tag på leverantör och högste chefen hemma. Kunde straxt innan dagen var helt slut ringa hem och tala om att det var fixat och skulle hamna i deras mailbox innan kvällen var över.


Har blivit en hyfsat ok promenad även idag. Har nog sett varenda affär från insidan nu tror jag. Tur det inte är köptvång för att gå in och titta för jag har inte köpt något. Så på mig gick de förlust. Fanns inget jag ville ha eller betala det pris det stod på prislappen. Hittade en väldigt snygg rör klänning men den har jag 1798 skäl till att inte köpa. Det största är dock när katten ska jag använda den? Till jul? Dvs 1 gång om året? Inte till det priset.


Nu återstår det att ringa hem och natta maken samt plugga en massa så jag klara nästa prov på torsdag samt slut provet på fredag. Måste klara båda för att få min licens. Och med tanke på priset för kursen så känns det som ett tvång att göra det. Häpp. Känn ingen press..... Måtte inte prestationsångesten slå till innan jag är klar. För då går det väl åt skogen. Nope, plugga var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar