Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 juli 2014

En härligt lång helg

Det har jag haft. Vi fick det mesta bortforslat från den gamla lägenheten i fredags. Dock var inte släpet jag skulle låna på plats när jag skulle hämta det. Fick hyra ett i 3 timmar. Lite blev kvar men det får jag hämta efter semestern eller något. När vi var och lämnade det sista som skulle till nya lägenheten (och fick plats) hade släpet kommit till rätta så vi kunde återlämna det hyrda och ta resterande med till förrådet vid huset.

Väl i huset så dök gamla kollegan, chefen och väninnan upp. Det första jag gjorde var att sätta henne på att laga mat. Själv behövde jag duscha. Maken trodde han hade fått en ny fru. Sån tur hade han inte. Sen var det full låda fram till efter midnatt.


Lördagen var det upp lite senare än vi brukar. Dock blev det en promenad på en dryg halvmil före frukost. Eller frukost det var mer brunch. Efter det blev det till att åka in till Borgholm för 3 timmar promenad. Avslutade med att handla lite kompletteringar till middagen.

Väl hemma så fick vi för oss att testa lite som stod i skåpen. En sak är säker det man minst har en aning om hur det kom dit var det som smakade bäst. = Kommer troligen inte få smaka de sorterna igen. 2 av dem var dessutom väldans goda. Vi kom i säng lagom till 02,00. Behöver jag tala om att söndagen var lite trög?


Man kan inte förslappas helt bara för att det var helg och semester. Blev till att promenera in till Köpingsvik. Sedan gick vi ner till stranden. Blev lite shopping. Hittade prisvärda träningskläder. Orkade dock inte att prova men jag lyckades chansa rätt. Därefter fick vi gå tillbaka. En nätt liten promenad på ca 8 km totalt. Tror nog vi klarade oss utan den vi tog dagen före.

Vi gick dock och la oss före midnatt. Av någon anledning var vi trötta efter 21. Kan inte förstå detta. Dock kändes det igår som om helgen hade varit en hel vecka lång. Enda nyttan under helgen var att maken fick upp brevlådan. I övrigt roade vi oss bara. Nu är det bara att vänta på nästa helg av detta slag.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg! Ni gjorde helt rätt som bara roade er, för en gångs skull, tycker jag!

    SvaraRadera