Öland

Öland
Solnedgång

söndag 30 oktober 2011

När man passar på!

Bilen skulle få ny EGR ventil i fredags. Eller få och få jag fick iaf betala för den. Syrran bor ca 25 min bort från verkstaden så jag passade på att ta ledigt i fredags. Åkte så pass tidigt i torsdags att jag hann träffa Emma innan det var dags att sova. Fick äran av att kvällsgröten. Jisses som hon äter den lilla donnan.


 
Vi hann leka lite också innan pyjamasen åkte på och Emma i säng. Det var nallens dag i torsdags och är man en moster som gillar kramdjur så blev det givetvis en nalle till Emma. Inslagen i papper, ingen tejp men mycket snöre. Snöret var kul. Nallen också när väl pappret trillade av.
 


I fredags väcktes jag 20 min innan klockan ringde av att Emma inte hittade nappen. Jag tog upp henne. Syrran tyckte jag skulle ha gett henne nappen och låtit henne vara. Men då hade vi ju inte fått 20 minuter för oss själva ju! Emma och jag hade iaf det trevligt i 25 minuter.... Sedan kom resten av familjen upp och jag var tvungen att göra mig i ordning. Blev väl ca 5 min sen men vadå, Emma och jag lekte ju!


 
När väl bilen var lämnad, blev det bussen in till stan och därifrån vidare till Torsås marknad. Emma med mor kom dit samtidigt. Medan Emma's mamma handlade till sig och Emma's pappa, passade Emma och jag på att köpa en t-shirt med tryck. "Jag har världens snällaste moster". Och det stämmer ju Flört



 
Det blev lite strumpor med tryck, två par alpacka raggsockor (De är så tunna att man kan ha dem i "fin"skorna), lite godis och några halksockor till Emma blev det. Jo syrran och jag köpte lite bilder på vilda djurs barn också. Kaninungarna fick Emma. Och resterande ska vi ha till julklappar. Under två timmars tid satt Emma lugnt och stilla i sin vagn och bara tittade. Inte minsta pip var det. Frågan är o jag hade haft ett sådant tålamod?


 
Emma med mor åkte hem och jag tog bussen tillbaka till Kalmar. Passade på att reklamera min trasiga resväska som blev en helt ny, justera glasögonen samt handla åt syrran. Därefter tillbaka till verkstaden och hämta bilen. En snabbis in på IKEA och köpa 2 st Helmer i silver samt 6 förpackningar glimma. Sedan åter till syrran. Där jag fick ett par timmar till med Emma. Innan maken kom med husvagnen för vinterförvaring samt för att hämta mig. Men det gäller ju att passa på när man ha möjlighet att leka med Emma.

2 kommentarer: