Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 25 oktober 2011

När man försöker fängsla Barbapapa

Nu har jag haft mitt andra kurstillfälle i knyppling. Var lite smart och hade fixat till tråd på ett antal pinnar redan före. Har ju liksom inget mönster och inte heller någon beskrivning. Allt jag har är en bild som ska färgläggas av barn samt en ide om hur jag vill att det ska se ut.
 
Kursen varar bara i två timmar och lite tid snackars bort. Med andra ord man hinner inte hur mycket som helst. Inte ens när man har både mönster och beskrivning.  Normala fall när jag knypplar på min längd brukar det bli 5-6 cm och då är den bara 7 cm bred.
 
Jag vill ha en fastare kant runt hela Barbapapa. Var lite osäker på om den skulle vara svart eller rosa. Det har jag nu bestämt iaf. Den blir rosa. Knyppla ögon och andra delar Barbapapa i botten eller om jag ska knyppla det dem efteråt. Jag knypplar dit dem efteråt i svart.
 
Om jag lägger ner en timme eller så hemma, kan jag nog knyppla detaljer nästa gång. Har jag varit smart har jag hunnit skaffa lite vit filt samt en ram med baksida och glas. Då kanske jag kan visa upp en en färdig monterad Barbapapa om 14 dagar. Eller är det då jag ska behöva börja om igen??


 
Nåväl. kvällens resultat ser Ni på bilden. Ett bra resultat kanske jag kan visa upp när jag har gjort några stycken.......

2 kommentarer: