Öland

Öland
Solnedgång

måndag 27 oktober 2014

På kalas

Eller vad man nu ska kalla det, var jag på i lördags medan maken försökte bli färdig. Syrran fyllde år och ville bli firad. Det blev hon. Av oss dvs våra föräldrar och mina syskon fick hon 12 st kaffemuggar ifrån Höganäs. Det vad var vi tyckte hon behövde.


Emma har kommit på att har man kalas så får man presenter och det tyckte hon om. Innan en månad har gått sedan hon firade sist har hon redan börjat att planera önskelista för 5 års kalaset. Tur det kommer en jul först. Hon hade sparat ett reklamblad och kunde visa vad hon ville ha. En knapp hundring kostar önskan. Kan bli en bra julklapp. Annars så funderade jag på en verktygslåda med riktiga verktyg i. Hennes gudfar lovade att ställa upp med spikar, skruv och några brädlappar. Nu lever snart lever hemmet farligt där!


Lille Tore tog mig på rundvandring. När de övriga fick dumleklubba fick han ballerina kex. Har aldrig sett en unge så lycklig över ett kex. Han vet redan hur man äter dem också. Efter några timmar var det bara till att köra tillbaka till huset. Nu är det 2 veckor kvar till nästa kalas......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar