Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 3 januari 2017

Semester

Har semester denna veckan så jag har inte tid med någon ting alls. Hinner inte ens sova. Började gårdagen tidigare än nödvändigt bara för att jag för dryga 2 månader sedan tyckte att första tiden hos frissan var en strålande idé. Kan erkänna att det aldrig känns så när det väl är dags. Men vi kom upp, iväg och var där i tid. Denna gången började maken. Jag passade på att köpa solrosfrön och Lina's present under tiden. Vad maken gjorde medan jag blev klippt har jag ingen aning om.


Efter klippningen blev det en tur till Kvarnholmen. Hade lovat att fixa ett inköp till kompis som var de sista 2 dagarna förra året. Vi passade även på att fika. Dvs maken tog en kopp kaffe medan jag tog te och en macka. Var hungrig. Lite för kallt för att gå runt och titta. Hann med några kvarter och gator. Vi var där dock inte mer än en timma. Därefter fortsatte vi till Nybro. Blev ett stopp maken behövde handla och så blev det lite fågelmat när vi ändå var i gång.


När vi ändå var i Nybro blev det en kort besök hos föräldrarna. Mamma passade på att få sin dator genomgången. Fick en massa bilder överflyttade till ett fickminne. Så till mors dag behöver hon ett större fickminne. Minst 16GB men 32 vore bättre. Tänkte att jag nämner det här om mina syskon skulle få för sig att läsa här. (För skulle hon råka få 4 st så klarar hon sig väldigt länge.) Blev lite fika och ett kort samtal med dottern också innan vi åkte hem. Mor min vill ha info från dottern och dottern har en massa info som hon vill att mormor ska ha så varför inte se till att de pratar direkt med varandra?


Därefter raka spåret hem med ett enda stopp för tankning. Bilen ville ha påfyllt. Fixade lite mat innan jag tog mig en promenad. Har gått hela vägen ner till Köpingsvik och en runda där innan jag har gått hem. Funkade både i söndags och igår. Idag så regnade det att det bara blev halvvägs. I övrigt hann jag inte med så mycket mer. Och idag har jag inte gjort mycket mer än burit ved, matat fåglarna, handlat och promenerat. Maken följer med på en liten runda varje dag sen går jag en längre framåt kvällen.


Och nu skulle jag ha varit i säng för en bra stund sedan. Ingen ide att skjuta på det längre. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar