Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 januari 2017

Första dagen avklarad

Och jag fixade det! Jag kom upp i morse fast jag inte hade somnat till 01,00. Var rätt trött men någon av grannarna var det inte. Men med lite tur var de också tvungna att stiga upp tidigt i morse. Fast jag måste erkänna att jag var rätt trött framåt efter middagen. Jag var tom tidigt till jobbet. Så pass att kollegorna kollade in klockan som har fått spatt och tog typ ett dygn i timmen. Vet i katten vad den har fått för sig. Får se hur den beter sig i morgon. Fast jag var tvungen att ta ett varv runt fabriken på lunchen för att hålla mig vaken. Hoppas på att vara piggare i morgon.


Gick hem tidigt för att vara jag. Tror inte klockan hade blivit mycket mer än 16,30. (Slutar egentligen 16,15.) Tog en liten omväg på vägen hem och hade samtliga steg avklarade väl hemma. Varit speciellt hungrig men trodde mig kunna bli det. Hade dock inte ork att går till affären och handla något så det fick bli ett par lussekatter. Visste att jag behövde lite mer frisk luft om jag inte skulle slockna för tidigt. Skulle bara fixa lite först.


Passade på att göra förra inlägget. Packa min väska inför utflykten till systerfabriken senare i veckan. Försökte nå maken. Han hade äntligen fått tag på sin bror och passade på att prata av sig. Hann förbereda en del inför morgondagen också på så vis. Men till slut så fick jag napp och fick tag på honom. Allt för att tala om att jag tänkte gå ut och gå.


Blev en tur till Ebba med flock. Ebba blev lika lycklig som alltid. Knappt att man får ta av sig ytterkläderna. Det ska pussas och gosas.  Blev sittande någon timma. Fick te och risgrynsgröt. Behövde alltså inte köpa frallor på vägen hem. Tack för det! Gröt är godare än mackor. Och helst hemmagjord gröt som i detta fall. Vågade inte stanna för länge då jag tror att jag kommer att vara väldigt trött i morgon. Dags att sova med andra ord. Men först ringa maken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar