Öland

Öland
Solnedgång

söndag 14 februari 2016

Vips så var helgen borta

Knappt hade jag frisläppt inlägget igår så började det snöa. Dock inte mer än att det var borta när vi väl tog oss ut och ner till Borgholm. Maken skulle hämta sina nya jeans och själv skulle jag hämta ett paket och köpa ett par hjärtan. Vädret lockade inte till några längre promenader. Kallt, ruggigt och väldigt höstlikt.


Åter hemma igen var det dags att byta tvätt i tvättmaskinen. Vi hade även passat på att handla mat när vi var i Borgholm. Skulle göra egen pulled chicken till middagen idag, Så krydda dem och in med dem i ugnen. Sen blev det inte mycket mer gjort. Målade ett par bilder. Dels den till veckans utmaning här. Dels bara för att testa de nya böckerna samt de pennor som medföljde. Dock visade sig att pennorna var alkoholbaserade och därmed stinker. Får se om jag står ut med stanken.


Det blev en promenad straxt före skymningen. Dock blev den så pass lång att det var mörkt innan vi var hemma. Maken fick vara snäll och följa med. Han behöver också frisk luft. Sen var kvällen gången. Ok, jag påbörjade ytterligare en bild med en massa pill. Somnade dock väldans tidigt och vaknade sent i morse.


Det blev en hel del gjort på morgonen, det var frukost, blommor, målarbok och därefter promenad. Fast då hade klockan hunnit bli 12. Skulle testa en ny runda. Den råkade visst bli nästan 2 timmar lång och nästan 13000steg. Var rätt gott med färdiglagad mat när man kom tillbaka. Jag återvände till målarböckerna och maken fikade med grannen.


Plötsligt var det dags att förbereda för den nya arbetsveckan och allt vad det innebär. Har gjort ett snabbt stopp hos mina föräldrar. Både ville de ha lite datahjälp. Maken fixade det medan jag gosade lite med Wilma. Hon börjar bli ordentligt gammal nu. Får se hur länge till hon orkar med. Dock orkar hon fortfarande bli både kliad och bli kliad bakom öronen. Nu ska bara armbandet laddas och sedan sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar