Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 5 augusti 2015

Ännu en bra dag

Vädermässigt iaf. 28,5° straxt efter 11 med sol och nästan blå himmel. Sämre det den stunden jag var i Kalmar då. För där var det bara molnigt och kvavt. Var därmed hemma ca 3,5 timmar efter det att jag hade åkt hemifrån. Hade då hunnit handla mat i två affärer, köpa shorts och korta byxor. Passade på att sälja en stor glasflaska och fick därmed en pryl mindre i förrådet.


Maken hade kommit ut till garaget när jag kom hem och börjat att måla. Gick lite sisådär. Ibland behöver han slå i en spik lite bättre och rätt vad det var så sprack en bräda. Fogsvansarna var i förrådet. Tog honom en bra stund att hitta dem, de hängde nämligen på väggen i stället för att ligga i mängden av övriga verktyg.


Passade på att följa med så jag kunde visa hur det såg ut nu. Fick godkänt så här långt samt ett erkännande att det var mycket som var rent nu. Ev tar jag mig dit i morgon och kollar vad som ligger i trälåren. Vet att där finns saker som kan rensas ut. Frågan är bara om det är slänges, skänkes eller säljes. Troligen mycket lite som ska sparas iaf. Maken ska inte till återvinningen förrän på fredag. Så hinner jag igenom lite till i morgon så kan jag bli av med det som ska slängas. = En hög mindre.


Semestern närmar sig sitt slut med en väldans fart. Känner att jag hade nog kunnat haft en vecka till. Å andra sidan så är nu jordgubbssäsongen också i det närmaste slut. Snart dags för att göra smoothies på frusna jordgubbar igen. Inte riktigt lika gott men helt ok. Dock har jag inte riktigt lyckats att vrida tillbaka dygnet så mycket som jag vill. Nog vaknar jag tidigt, sitter uppe ett par timmar och läser på nätet, sätter igång dagen för att vila ett par timmar. Då somnar jag oftast och det kommer jag inte ha möjlighet att göra nästa vecka. Med andra ord lika bra att avsluta detta inlägg och krypa ner i sängen. Om flugeländet kan ge sig av eller låta mig slå ihjäl det. Morr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar