Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 februari 2019

Ytterligare en till

Idag skulle jag jobba hemifrån då de skulle komma och fixa avloppet i köket. Så halv 7 startade jag upp pc-n. Vet att det tar en halvtimme att gå till jobbet så då kunde jag stämpla in hel väl på plats. De var något senare än sagt. Eller något en dryg halvtimme men det fick väl vara ok. De kom ju iaf eller han. För det vara bara en. Jag trodde det skulle vara fixat på mindre än en halvtimme. Men icke en dryg timme tog det men attans så det rinner nu.


Jag hann beta av en hel del till det var klart jobbmässigt. Dels göra klart helt och dels förbereda. Idag kom jag dessutom ihåg att ta pc-n med mig när jag väl kunde gå till jobbet. Slapp hem och hämta. Hade ett par timmar på mig att förbereda lite möten för hela eftermiddagen bestod av möten. Efteråt var det till att städa undan det som hade hopat sig under eftermiddagen samt anteckningarna från mötena. Ja utom ett men det har chefen inte tid med denna veckan iaf. För från mitt sätt att se på det hela kom det inte fram något av värde.


Det har under dagen varierat mellan, snö, regn och frysgrader. Så när det var dags att gå hem var det till att se var man satte fötterna för att inte bli blöt samt för att inte slå dit. Men som jag sa till kollegorna när de bad mig gå försiktigt, jag jobbar inte med fötterna utan huvud och händer. Så jag skulle kunna jobba även om jag skulle slå kull. Fast de var tveksamma. Jag har ingen hjälm. Men jag har iaf reflexväst! Jag kom hem hel och hållen. Slog inte dit en enda gång heller.


Efter lite mat och vila kunde jag konstatera att i kväll blev det ingen promenad nr 2. Jag var för trött. Så nu är det dags att slå ihop datorn och krypa till kojs. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar