Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 5 februari 2019

En andra dag

Så var det trötta tisdag igen. Fast det tog rätt lång tid idag innan jag kom på det. Jag kom uppoch blev klar. Har dock en del träningsvärk sedan söndags promenaden. Och då den med Chippen & co. Inte van att pulsa i snö över åkrar. Inte har det blivit bättre av att sitta stilla heller. Men jag tog mig till jobbet och jag tog mig hem även om det tog lite längre tid än normalt.


Har ändå haft flyt denna vecka. Får en massa dokument på åtgärder som leverantörerna tänker göra för att bli bättre. Och det utan att jag har uppmanat dem. Rätt vettiga också. Andra leverantörer får en önskan om åtgärd som de spinner vidare på och fångar fler fel möjligheter.Vilket ger mig ett lättare jobb. Bara att hoppas att det håller i sig. Har tillräckligt många leverantörer som behöver övervakas iaf.


Inte riktigt lika blött idag men torrt om fötterna är det inte. Dock bara att knata på. Fast i morgon tänker jag hinna spraya mina skor innan jag går. Ska jobba första timmarna hemma. Ska få rören i köket spolade så det rinner igen. Fick nya rör idag. Snabba som attan är de när man väl fick en möjlighet att påpeka att det inte funkade.


Nu ska jag dock straxt sova. Bara ha håret en aning torrare först. Den tid tänkte jag förbereda kläder, väska, frukost och lunch. Så det står färdigt när de är klara med köket i morgon. Har två kollegor som är borta under delar av dagen. Och kan ju inte låta de som är kvar slita för mycket. Därmed önskar jag god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar