Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 maj 2016

Nåja, var iaf lite lat

Blir inte mycket sömn men jag har iaf inte hållit på speciellt mycket när jag väl kom hem. Kom upp och kom iväg till jobbet. Smet därifrån efter att ha gjort mina timmar. Hade lätt kunnat fortsatt några timmar till men är lite för trött för det. Och så är det fortfarande fint väder så jag tänker försöka hålla tiderna denna vecka.


Väl hemma var det till att möta maken. Behövde handla lite för kylskåpet var så tomt att tom kyrkråttorna hade gråtit. Nu finns det iaf lite på varje hylla. Speciellt feta lär de dock inte bli på det. Men maken tyckte vi kunde äta på S:t Clair innan vi handlade. Är aldrig svår att övertala för lite mat där. Sen handlade vi men betydligt mindre än tänkt från början.


Hem och lämna maten. (Ställde i den i kylen också.) Sen var det en promenad till andra änden som gällde. Golvet blev klart igår och idag skulle det kluras på väggarna. Det är nu gjort och skelettet till en väg av tre är på plats. Tror det planerar för nummer två i morgon. Dock ska det regna i helgen så de behöver skydda trä-t i morgon innan de avslutar för kvällen.


Blev bjudna på mat innan vi fick skjuts hem. Hade redan typ 17000 steg så jag tyckte vi kunde vara lata och tackade ja till skjuts. Rätt skönt annars hade vi inte riktigt varit hemma än. Nu ska jag försöka sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar