Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 17 maj 2016

Klarade mig

Dvs när ja väl hade kommit upp och kom iväg till jobbet var det uppehåll och idag var vädret nådigt och lät mig även gå hem i uppehåll. Å andra sidan tror jag inte det har regnat alls idag. Inte här iaf. Med lite tur fick vi en skur hemma. För övrigt började jag dagen med feedback från operatörerna. Positiv sådan och resten av dagen var det en del frustration men iaf ingen som hade gett upp hoppet om en förbättring och de inte tom var nöjda med det som skett. Att de sedan ville ha det ännu bättre är ju bara naturligt.


Blev sen från jobbet men det var nästan fint väder iaf. Maken har legat sjuk hela dagen så väl hemma har det varit vila som har gällt. Dock tog jag mig en kortare promenad. Passade på att förnya lottot och åter igen hade svenska spel missat mina siffror. Förstår inte hur de gör men det är samma visa varje vecka. Tog en mindre omväg hem. Helt ok väder ute och jag behövde röra på mig.


Åter hemma var det till att fixa en hög med matlådor. Glömde ju de jag gjorde i helgen hemma. Och ska jag inte köpa mat i matsalen varje dag så blev det till att koka pasta och fixa köttfärssås. Så nu blir det pasta ett par dagar. Tror det får bli till beställa maten i matsalen en dag iaf. För samma mat tre dagar i rad fixar jag inte.

Nu är det dags att sova. Ska stiga upp en aning tidigare i morgon så jag hinner tvätta håret innan jobbet. Numera är det så varmt att man kan gå ut med blött hår utan att det fryser sönder. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar