Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 december 2015

Det var den lediga dagen

Så var den lediga dagen slut och det är dags att krypa till sängs. Rätt skönt med 3 dagars helg. Kan jag tänka mig fler gånger även om jag inte gjort så mycket. Fått ihop mina steg har jag iaf lyckats med. Tror dock att jag behöver öka veckobehovet. Jobbigt vissa dagar att få ihop 10 000steg men har flera veckor i rad ändå fått ihop 70000 steg trots resor, sjukdom och annat. Så from årsskiftet är det 75 000 steg i veckan som gäller. From 1-a mars ökar jag till 80 000 steg men behåller det dagliga målet på 10 000steg.


Pyntade lite till innan vi åkte. Blev inga stopp på vägen mer än i affären. Kom på att lite mjölk, ost osv inte var dumt att ha. Blev lite kycklingspett med ris och jordnötssås. Maken fick de flesta spetten, alla grönsakerna och 85% av såsen så tog jag lite ris, ännu mindre sås och tre spett. Precis lagom för mig iaf. Hade ju redan ätit middag innan vi åkte.


Har hunnit att packa upp, lägga allt på sin plats, förbereda klädseln för morgondagen och pynta lite. Hade en adventsstjärna över. Tog med den och har nu hängt upp den. Lika gärna ha den här som nerpackad. Nu ska tänderna borstas sen kan jag släcka för dagen och lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar