Öland

Öland
Solnedgång

lördag 18 juli 2015

Riktigt slö dag

För att vara jag iaf. Lyckades sova ända till 09,00. Sen satt jag och läste en del tidningar och bloggar. En dusch och väldigt sen lunch senare kunde jag påbörja denna dag. Började med att packa upp det maken hade med sig från lägenheten. Detta ledde till att jag fick plocka i ordning på lite annat för att få plats.


Så nu har jag fått bättre ordning på hyllan jämte sängen. Ett hyllplan fritt i min garderob. Bättre ordning på hyllan i tvättstugan. Maken passade på att försnilla en del kartonger som har stått i hallen och vips var den städad och i bättre ordning. Vi har fikat och fixat mer plats i skåpet där brödprodukterna förvaras.


Hade tänkt att grilla kött till middag idag men himlen var väldans mörk så det fick bli pulled beef och pork. Gott det med och så får det bli grillat i morgon istället. Hur som så blev det lite rester också och vips så var det även mer plats i kylskåpet. Fast grönsakslådan behöver jag fylla på i morgon. Gjorde en rabarberkaka för någon dag sedan den skulle vi behöva äta men än har vi varit för mätta. Behöver göra ett ryck på den i morgon eller får vi slänga den.



Nu är det dags att tömma både torktumlare och diskmaskin. Det märks att vi är 4 för tillfället och inte 2. Å andra sidan är vi även 4 som kan hålla på att plocka. Håller på att få ihop en kartong som jag kan skicka upp till dottern. En del har hon köpt och en del är sånt som hon vill ha och vi inte har tänkt att behålla. Och än ska hon vara här några dagar till så det kan nog bli mer. Får vi inte ner det i en kartong får det bli två.

Mot torktumlare och diskmaskin var det. Annars blir jag väl aldrig klar.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar