Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 mars 2015

Då var det dags igen

Att snart gå och lägga sig. Tagit mig till lägenheten. Fått allt uppackat och hunnit med att duscha. Har tom hunnit med att plocka i ordning det som jag ska ha på mig i morgon och förberett maten. Eller den hade jag med mig till lägenheten från huset. Blir bara rester i morgon men taco's kan man äta ofta. Hade ju grannarna på middag och det blev över. Mer synd om maken så ska få äta det både i morgon och på tisdag.


Blir en hektisk vecka den som kommer. Ska trycka in 5 dagar på 3 för torsdag och fredag ska jag gå på kurs. En tur till Göteborg blir det. Fast denna gången har jag inte bokat taxi. Är typ 1 km mellan stationen och hotellet. Sen är det ca 600 m till där kursen ska vara. Det var enkelt att hitta i dagsljus. Lär inte vara mycket dagsljus vid 20 tiden  på kvällen redan nu. Så dyker inget inlägg upp på onsdag kväll så har jag troligen lyckats att villa bort mig på en km.


På fredag blir det till att rusa till tåget så jag hinner med det, för att när jag väl kommer till Alvesta rusa hem och hämta bilnyckel, packning osv och sätta mig i bilen att köra. Lär komma hem runt midnatt. Bra på att planera så har jag tid inne i Kalmar klockan tio på lördag. Jag undrar bara hur jag egentligen har tänkt.... Det får jag nog ta och sova på.

2 kommentarer:

  1. Det kanske är så att du inte har tänkt så mycket alls??
    Vad är det på den nedersta bilden?? Ser ut som tänder, men jag gissar och hoppas att det inte är det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag glömde nog att tänka när jag planerade denna vecka.

      En frukt som heter rambutan. Köpes i asienbutiker. Väldans gott om man skippar sockerlagen (Namnet kan vara felstavat.)

      Radera