Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 mars 2015

Busig granne

En av grannarna är lite småbusig. Full med hyss och med glimten i ögat. Dock uppskattar inte alla busen. Eller iaf inte de som drabbas av dem. Men visst är grannen söt?


Buset?? Försöker äta på kläderna på dem som ska klappa. Här gäller det att känna hästen innan så man inte tror den är arg. Å andra sidan så klappar man väl inte hästar utan man har fått ok eller känner dem väl innan?? Fast det har jag sett inte gäller turister på Öland.

4 kommentarer:

  1. Vansinnigt söt. Och nej, man klappar inte främmande djur utan ägarens tillåtelse, oavsett vad det är för sort (på både djur och ägare). Då får man skylla sig själv om man a) tror att man blir uppäten och b) inser att det bara var ens kläder som blev det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är han söt :)

      Tycker inte det är ok men som turist får man tydligen göra vad som helst. Tom tex kliva in I hönsgården och släppa ut hönsen. De skulle ju "bara" klappa dem. Nästan så jag hoppas att hönorna var fulla med hönsaloppor....

      Radera
    2. Det är fri jakt på turister va? Särskilt på sommaren?

      Radera
    3. Nja inte fri jakt kanske bara på dem som inte förstår att det finns folk som ska överleva hr året om och faktiskt får både slita hårt och betala en hel del för att lyckas med det.

      Radera