Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 mars 2014

Intensivt

Det blev en väl lång dag igår så när jag väl kom hem åt jag bara lite sedan var det dags att lägga sig. Idag vägrade jag jobba mer än en kvart extra. Vet att morgondagen iaf inte blir kortare än 8 timmar. Eller iaf troligen inte och skulle det inträffa ska jag njuta av varje sekund.

Har fått agendan för nästa vecka. Den blir inte kort precis. Värst blir onsdag, håller på till efter 17. Därefter en paus för att fortsätta mellan 23och 24. Frågan är om jag ska åka hem eller om jag ska försöka göra något vettigt på jobbet trots allt. Skulle kunna åka iväg en liten runda och äta något men att åka hem för att åka tillbaka känns lite jobbigt. Värst är ändå att jag behöver vara tillbaka på jobbet helst före 8 på torsdag morgon. Nåja, får väl se till att ha lite cola på jobbet. Lär iaf sova gott när väl helgen kommer.


Idag fyller min lille gudson Tore 1 år. Och jag har inte varit där. Ska dock dit på söndag. Maken var och letade present i Polen och jag har tittat efter en i Ljungby. Enligt hans mor önskar han sig lite vår och sommarkläder. Själv ville han inte svara i söndags. Men jag vet att det finns en hel del leksaker hemma hos dem så kläder kan vara vettigt. Han är ju lite för liten hammare och spik. Såg och skruvdragare kan också funka men jag får nog vänta några år till.

Dags att sova snart igen. Har dock varit lite snäll mot mina blommor. Några av dem fick lite vatten. Skulle egentligen ha dammsugit och torkat golven, det har jag dock inte orkat. Vädret var dock hyfsat när jag kom hem så en promenad blev det. Alltid något, får hoppas att maken har lust att motionera Fido lite i helgen. Nej, i säng var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar