Öland

Öland
Solnedgång

måndag 31 mars 2014

En massa

Fick vi gjort igår även om det mesta var nöjen. Maken spikade upp parabolkabeln. Själv plockade jag ihop en massa ris till en hög. Dvs i den lilla trekanten på  andra sidan garaget. Var ju helt underbart väder igår. Dock gick mitt lilla projekt fortare än makens. Fortsatte inne med att ta ur whiskyflaskorna från deras förpackningar (får nu plats med 3 flaskor till om vi stuvar dem väl) och så inventerade jag dem. Totalt 48 flaskor....


Fick lite fler bilder på vitsipporna och hann fika med grannarna i solen. Var så varmt att man kunde sitta i linne. Riktigt skönt, hann bli lite rosa om nosen också. Dock hade vi inte tid att sitta för länge. Skulle ju hem till Tore med familj. Lämna present, leka lite osv. Syrran sydde upp mina byxor medan jag och maken såg till att Emma och Tore åt. Som tack fick hon två väskor. Då blev syrran nöjd för väskorna, maken för att jag gjorde mig av med några och jag för jag hade ju fått en ny. Fast Emma tyckte hon kunde låna dem först.


Därefter var det raka vägen till min ena bror. Han hade dator problem. Maken skulle hjälpa honom. Själv skulle men brors sambo få hjälpa mig. Hon har en halv storlek mindre fötter än jag. Och jag hade ett par skor som var retsamt för små dvs mycket lite men tillräckligt för att göra ont. Men hon tackade och tog emot. Och hade de varit försmå för henne också så har hennes dotter ytterligare en hav storlek mindre.


När vi väl var klara där så var det bara till att åka hem. Var hemma och tömde bilen straxt före 22. Gissa om man var trött i morse. Fick packa upp det mesta i morse. Var för trött igår. Fick med andra ord stiga upp lite tidigare. Som om det inte var jobbigt nog. Tur nog blev det mesta klart i tid och jag kunde åka hemåt straxt före 17.


Därefter har jag inte gjort mycket. Fick dock med maken till affären. Behövde komma ut och så hade jag en triss som skulle bytas ut mot en ny med högre vinst? Nu återstår bara att vattna blommorna och om jag orkar diska. Annars får det bli i morgon bitti. Dvs stiga upp lite tidigare. Och i morgondagen på jobbet är schemalagd fram till 18,30..... = lång dag. Tror jag går och lägger mig i stället. God natt!

2 kommentarer:

  1. Det här med att stiga upp lite tidigare låter som en plan som jag skule omvärdera blixtsnabbt när klockan ringer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var också precis vad jag gjorde....

      Radera