Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 januari 2019

Gick rätt bra

Jag kom upp. Kom iväg till jobbet och klarade av att jobba nästan hela dagen. Var en aning sen med det hade jag redan meddelat chefen att jag skulle vara. Jag var nog inte det mest effektiva under dagen men jag fick ihop mina timmar. Och någon stund var jag rätt rejält trött. Men inte värre än att jag är där i morgon också. Har tre rätt lugna dagar i början av veckan. Gäller att nyttja dem.


Kollegorna tog sin lunchpromenad och jag fuskade och tog bara hälften. Men attans så skönt med frisk luft. Piggnade till rätt bra en stund efter det. Tydligen var det fler som hade tillbringat julledigheten med att vara mindre friska. Trist men man halkar iaf inte efter så mycket.


Tog en anings längre promenad hem för att möta maken i dörren. Sen blev det ytterligare en timmes promenad. Vi gick inte långt men det var iaf frisk luft. (Skulle till affären och köpa bröd så jag får frukost i morgon.) Efter att ha kommit hem och ätit så har det inte blivit mycket gjort alls. Nu återstår att borsta tänderna och sedan får håret lov att vara tillräckligt torrt för att kunna sova med det. (Har hunnit duscha och tvätta håret också innan all energi försvann.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar