Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 14 december 2017

Maxad dag

Var på jobbet en aning tidigare än jag brukade. Ändå hann jag knappt få på mig skyddsskorna innan det började. Sedan var jag upptagen hela vägen till 16,00 när jag blev inslängd i nästa hetluft. Smet därifrån vid 17,00 och sedan lämnade jag jobbet så fort jag bara kunde. Hade dock behövt gå runt kollegorna vid labbet för att se om de behövde något. Får hoppas att de ringer om det är något.


Det slår igen en del butiker här lagom till jul. Smet in i en och hittade ytterligare ett par julklappar samt ett par dukar. 70% billigare kan jag leva med. Det tråkiga är att denna butik har alltid haft något när man har behövt en present. Så nu behöver jag hitta en ny sån butik. För folk lär väl inte sluta fylla år för att butiken slår igen?


Väl hemma var jag rätt trött och blev sittande en väl lång stund innan vi tog oss i kragen och gick några km. Fick bli ett stopp vid affären för lite matinköp. Hade inte ätit sen lunch. Dock var klockan över 21 så det fick bli något enkelt. Men jag hade inte klarat mig till lunch i morgon utan något. Morgondagen lär bli maxad till typ 16 i morgon också. Sen behöver jag ha jobbet med mig hem för att färdigställa en del inför nästa vecka. Undrar hur det är att bara jobba heltid?


Nu behöver jag iaf sova för jag har ännu inte packat ihop väskan inför helgen. Dock fick blommorna vatten i morse. Nej, ner i bingen med mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar