Öland

Öland
Solnedgång

fredag 8 juli 2016

Snurrig dag

Eller mer sliten idag. Skulle bara vila lite igår vid halv sju på kvällen hmm vaknade till vid straxt efter 22 och konstaterade att jag ville sova mer. Men om jag nu ska sammanfatta båda dagarna så vaknade jag hemma i huset igår. Och då endast för att väckarklockan verkligen tjatade. Annars hade jag nog kunnat sova en stund till. Blev körd till hälsocentralen av maken i god tid till de öppnade. Fick dock lov att anmäla mig straxt innan och 1 min efter att den officiellt öppnade fick jag träffa sköterska.


10 min efter att jag blev insläppt kunde jag ringa maken och be om att bli hämtad också. Foten hade blivit undersökt, rodnaden mätt osv. Fast igår såg den bättre ut än idag. Hmm. Skulle hämta medicin på apoteket så fort de öppnade. Bara att åka hem, äta något samt packa ihop det lilla som skulle med. Passade på att få bilen tömd på allt dom jag hade fyllt den med tidigare i veckan. Tog längre tid på apoteket än på hälsocentralen.


Efter att ha fått ut min medicin var det till att ta den första tabletten och sedan köra till jobbet. Efter lunch var jag på plats. Dock var jag rätt rejält trött så vet i katten om jag lyckades göra något vettigt. Gick hem rätt tidigt. Eller jag tog givetvis med mig bilen hem. Tog en mindre promenad, glömde äta, små plockade lite och somnade sen. Vaknade något piggare idag men inte mycket. Bar ut det jag hade plockat ihop och körde till jobbet.


Gjorde inte allt för mycket idag heller. Men fick iaf ihop samtliga rapporter, kunde sammanfatta vad som behövde tänkas på kommande veckor, skrivbordet rensat och lite skitprat. Men efter lunchen så plockade jag bara ihop och sedan åkte jag tillbaka till lägenheten. Hade glömt lite grann kom jag på. (Väl på Ölandsbron kom jag på att jag glömt lite iaf.) Ett snabbt stopp hos föräldrarna blev det. Deras vovve börjar bli gammal nu så jag passar på att bjuda henne på lite extra gott. Mamma är inte så förtjust i det men vovvan lovar varje gång att inte skvallra. En labbe gör mycket för lite gott.


Körde vägen runt Kristvallabrunn och såg till att komma på Ölandsleden så långt bak det bara går. Mycket trafik men det flöt. Hade lovat maken att handla. Detta gjorde jag i Köpingsvik. Dock bara mjölk och juice. Orkade inte mycket mer då. Utan ville hem och sova. Fick lite hjälp att tömma bilen sen blev det sängen en stund. Och trots att jag nu har fått i mig 6 doser tycker jag att det bara blir mörkare och mörkare. Men men det blir bättre får jag hoppas. Nu ska här sovas i kvadrat. Nästa dos bör jag ta före 07. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar