Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 januari 2013

Oj då

Var visst länge sedan jag var här. Förra torsdagen så var till att packa bilen och förbereda för fredagen. Ska man upp tidigt vill man ha så mycket som möjligt klart dagen innan. I detta fall kunde jag sova en halvtimme längre.

Vi hann ändå gå bort till IKEA på fredagen och äta frukost innan vårt möte. Alltid något. (Och efter mötet hann vi med en runda på IKEA för att handla det jag ansåg att vi behövde. Jo maken ansåg också att v behövde fler lådor. Kanske inte lika mycket lamporna. Men han har inte klagat på den han fick i fönstret jämte sin fåtölj. Lampskärmen till fönstret i kontoret funkade inte. Tror jag tar den och den fot jag ännu inte har monterat och sätter i köket. Attans så mörkt där nu när adventsljusstaken är borta......



Vi hann handla mat och äta hos makens dotter innan vi for på nästa möte. Där kom vi lagom till hästarna skulle in i stallet. Och hästarna var klappvänliga. Glömde ta bilder på fölet. Attans så sött var det iaf. Nu är kontrakt skrivet med vår KA för husbygget.

Vi for runt förrådet och lassade in samtliga kartonger med julsaker. (Förutom den fula granen som inte kom med i bilen.) Hade hoppats på att få ett av skrivborden hämtade. Detta sket sig dock. Nu ska vi se när vi kan lyckas bli av med det.

En snabbis med närmaste grannarna till tomten blev det också. Tror vi var tillbaka till Kalmar runt 21.30. Blev en lång dag. Och då satt vi ändå uppe i flera timmar till.

1 kommentar: