Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 augusti 2019

Dag med inspirationssökande

Började dagen tidigt så jag kunde lämna i tid som omväxling. Hade en dag där ena mötet avlöste det andra och därutöver några samtal man inte kunde låta vänta. Välkommen till en vanlig arbetsdag för mig. Kan bli väl mycket ibland men aldrig tråkigt. Men det är tur man inte har en egen påhittig hund också. För då hade det blivit för mycket. Men lär behöva en den dag man trappar ner så man inte blir rastlös.


Liftade med en kollega till Osby där jag tog tåget till Älmhult. Där jag gick ett varv innan jag visste var jag var och kunde få skjuts till det stora välkända varuhuset. Skulle inte ha något mer än idéer och de brukar vara gratis. Det är dock svårt att lämna detta varuhus helt tomhänt. Så ett nytt skohorn i metall samt lite plastpåsar fick följa med hem. Och en del idéer dock inte angående det som var orsaken till besöket. Men det lär väl lösa sig förr eller senare.


På vägen tillbaka blev det ett stopp i affären. Matlådor till resten av veckan samt lite blommor. De hade jättefina gladioler och det är en blomma jag gillar så jag kunde bara inte motstå en bukett. Nu hoppas jag att de står länge! Blir dock ingen promenad idag så det får bli en dag med väldigt lite motion. För nu tänker jag fixa det sista och sedan lägga mig. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar