Öland

Öland
Solnedgång

söndag 14 december 2014

Hyfsad helg

Igår blev inte mycket gjort mest det där som inte syns men som behöver göras iaf. Idag blev det lite mer gjort. 3 kartonger som har stått i makens rum sedan vi fick huset för snart 14 månaders sedan försvann. Eller försvann och försvann men minst hälften slängdes, resten fick plats i en kartong och på andra ställen. Jag tom lyckades övertyga maken att man inte behövde ha en plastback mitt på golvet.


Även merparten av tavlorna som också stått på golvet i en evighet eller så. (Iaf sedan i somras.) Har nu flyttat till förrådet. Några finns kvar och dem tänker jag gömma nästa helg.

Smartare att damma och dammsuga när det var helt tomt.

Granen är pyntad. Maken vill egentligen ha en gran som står på golvet också, jag har tyckte att det går bra ändå. Funkade tills jag fick se ett annonsblad idag. Såg en som var nästan lika fin som den i plast med fiberoptikljus för 2500kr. Vilket jag tycker är på tok för mycket. Det lär alltså inte bli någon gran i år. (Om jag inte vann drömvinsten igår OCH den tror jag inte på.)

Även denna bild skvallrar om hur fint vädret var idag.

Vi fick även upp belysningen maken fick förra helgen. Fast inte där maken ville ha den utan där jag tyckte den skulle bli bra. (Ännu ingen bild.) Kan nog bli bra till jul i år också. Även om jag saknar tomtar på flera ställen. Får fundera på om jag inte skulle ta med några från lägenheten till nästa helg. Fast där har jag inte heller så många. Frågan är var är de?


Juleby nr två har iaf kommit fram. Hamnade dock inte så bra. Den lär troligen få flytta på sig. Ska bara hitta ett bättre ställe. På hyllorna jämte sängen? Nåja får sova på saken.Nu ska jag iaf förbereda för en ny arbetsvecka. Ska det gå smidigt att lämna Öland i morgon bitti behöver det mesta vara packat och i bilen redan i kväll..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar