Öland

Öland
Solnedgång

fredag 23 augusti 2013

Lång men ok dag

Det var attans så seg jag var i morse. Höll knappt på att få upp ögonlocken. Så i morgon bitti ska jag minsann sova. Iaf till runt 8. Tror jag. Nåväl väl på jobbet missade jag ett möte men fick en hel massa gjort ända tills jag smet. Tog mig runt Ör på vägen hem för att kika in hos denna underbara människa. Man får världens energi kick med att umgås med henne bara en kvart. Har Ni en möjlighet så besök henne!

Tömde hallen igår kväll på väskor och kartonger som skulle till förrådet. De sista kartongerna i källarförrådet tog maken och la i sin bil. Nu har vi mer yta i lägenheten men nästan ingen alls i förrådet. Måste kolla om det inte finns mer som antingen kan slängas eller skänkas bort. Det var tömma det vi skulle göra inte fylla det.....


Maken ska upp tidigt i morgon bitti. Pratade något om att köpa virke så han kan fortsätta. Var visst stolpar på g samt hål för fönster och dörrar. Nåja, jag ska sova iaf. Kan ta en egen tur ner till Borgholm senare under dagen om jag behöver. Fast jag behöver till en uttagsautomat i vilket fall som helst. Ska hämta loftsäng på söndag morgon.

Det ser jag inte längre fram emot. Det fixar något med vägen straxt före brofästet. Tog ca 30 min att ta sig från 22-an till man hade passerat stället de håller på att fixa något. I vanliga fall kanske det tar tre minuter..... Och någonstans längs livets väg har jag tappat mitt tålamod. Men men  maken ska med. Han får köra så kan jag sova en stund. (Jag trodde att det inte skulle vara någon kö vid 18-tiden men ack vad jag bedrog mig.....)


Nope ner i säng så jag kan fotografera framstegen i huset i morgon och visa Er. 8 veckor kvar sedan ska det vara vårt. Men först sova en runda. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar