Öland

Öland
Solnedgång

söndag 21 juli 2013

Lite gjort

Även om det inte blev det jag hade tänkt. Maken kom iväg betydligt senare än han planerat. Dock kom jag upp senare än planerat så det jämnar nog ut sig. Om vi bortser från att han fick en lång dag. Fast när man tittade på det han skulle ha med sig kunde man tro att han tänker flytta för gott.





Han såg ut som en fullastade packåsna när han gick genom dörren. Dock har han lovat att komma tillbaka. Fast det tar kanske två veckor. Nåja, han är stor pojke så han ska nog klara sig.




Själv hade jag mitt lilla projekt jag tänkte påbörja idag. Totalt 5 vita canvasdukar att måla. Vill(e) ha dem blåa. Började med att hälla upp ett fack med bara blå färg, ett med bara vit färg och så en tredje med både blå och vit färg i.



Det räckte till att måla 4 av dukarna. Alla i olika blå nyanser. Blandade i mer och mer vitt i den blå färgen. Passade också på att sätta mig på balkongen och måla dem. Lyckades dessutom med konststycket att bara måla dukarna. Ok lite färg fick jag på händerna men det var inte mycket.





Var iväg och handlade hälften av det jag skulle ha. Fick totalt hjärnsläpp och glömde hälften så matlagningen blev det inte mycket bevänt med. Kunde inte göra något av det jag hade tänkt då jag saknade något till samtliga planer. Drack väl mycket apelsinjuice i stället. Inte smart med tanke på att jag inte tål apelsiner. Men gott var det. Har varit så pass varmt att mat inte varit speciellt lockande heller.




Fick så småningom även den femte och största duken blåmålad i ytterligare en nyans blått. Nu ska jag ha lite molntussar på några av dem och vitt vattenskum på andra. Sen får vi se hur det blir. De kanske hamnar i garderoben för evigt. Vem vet. Den som lever får se. Nu ska jag iaf försöka komma till sängs då jag vill upp tidigt. Vill ha tvätten gjord tidigt. Funderar på om jag skulle leta rätt på torkställningen och ställa den på balkongen i morgon. Hade varit gott med tvätt som torkat ute. Om det nu inte regnar förstås. Är ju trots allt i Ljungby.....

1 kommentar: