Öland

Öland
Solnedgång

måndag 3 juni 2013

Det ska då vara katten

Om jag inte ska hinna in hit och plita ner det jag vill i hyfsad tid. Tycker jag inte hinner in innan midnatt. Vilket jag gör men det känns inte så.

Fick sova hyfsat länge i natt och det tackar jag för. Har svårt att sova i husvagnen. Efter ca 4 timmar så måste jag ligga vaken ett par tre timmar innan jag kan sova lite till. Blir ingen bra vila för kroppen det. Men men de nätterna ska väl ta slut de också. Om inte annat så i oktober/november när huset är klart.






Annars så har jag varit i produktionen idag. Så länge det inte är underhåll eller omställningar som behöver göras kan jag göra lite nytta iaf. Hoppas det kommer att hålla i sig. Trevliga har alla varit hitintills. Gör inte alls ont. Får även små stunder över när jag kan kolla runt i de olika systemen osv. Och före lunch är det en rask promenad som gäller. Den behöver jag!

Väl hemma ville maken ut och promenera. Bara att ta på sig skorna och ut och gå. Fast det blev bara till affären så jag kunde köpa lite till morgondagens sallad. Hitintills så har jag ätit sallad med melon och parmaskinka. Och då man ska variera sig så har jag bara bytt melonsort innan. I morgon blir det gravad lax.




Ska är bara att vattna blommorna som jag behöver göra mer ikväll. Maken både vattnade de på balkongen samt diskade idag. Jag har redan smutsat ner mer disk. Så otacksam är jag. Har även hunnit boka service nästa vecka. Kunde lämna den i helgen och så ska jag se om jag kan ha mamma att hämta den. Då gör det inget om jag inte hinner till Kalmar innan de stänger. De tar ändå kortbetalning, vilket gör att mamma kan ta mitt bilkort och betala med. Får dock kolla med henne i morgon för idag jobbar hon. (Jag som trodde hon gick i pension för ett par år sedan.)

Nope vattna blommorna var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar