Öland

Öland
Solnedgång

lördag 10 mars 2012

Ruggigt slö dag

Idag har jag inte gjort många knop. Kom hem sent igår och kom därmed inte i säng när jag brukar. Vilket i sin tur medförde att jag vaknade sent och med huvudvärk. Blev sen eftermiddag innan jag lyckades bli av med den värken. Och helt är den inte försvunnen än.

Men jag har hunnit att packa upp de glas som jag tog med från stugan. Diskade dem och maken var snäll och torkade dem under tiden. Så nu står de nydiskade och fina på sin plats. De glas som vi har haft hitintills har blivit ner packade och ska till förrådet nästa gång vi ska dit. Ja något litet byte av glas kommer att ske innan de flesta kommer att säljas eller skänkas bort.

Har ju även en auktion ute på tradera så jag har svarat lite på frågor också. Men därutöver har jag inte gjort mycket. Men än är det inte försent att hinna med mer om jag verkligen vill. Kan ju alltid förbereda första maskinen tvätt. Har tvättstugan i morgon. Så då har jag att roa mig.

Jag har även burit ner min skoförvaring till källaren. Men det gjorde jag igår innan vi åkte. Så nu har jag har jag mer plats för fler kläder. Men det är ingen ide att köpa fler bättre att försöka sortera ut de plagg som inte användes förra året. Men det kan jag göra en annan helg. Denna helgen blir det tvätt, bullbak och kanske lite rena fönster. Skulle vara roligt att testa de nya gardinerna..............


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar