Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 september 2019

Ytterligare en helg borta

Fast denna var ändå rätt lång. Bestående av en lördag med brorsbarn och en del andra. Den lilla prinsessan har nu bokat sina julklappar. Hon har valt alldeles själv. Hennes bror fyller i november så han får önska då. Men helt lottlös blev han inte. Han fick vara med och ta ner en mewtwo. Tyvärr var han lite snabb så jag hann inte hjälpa honom att fånga den. Den smet för pojken. Och inte hade han tillräckligt med dust för att kunna få byta sig till en. Får bli nästa gång. Och för er som inte är invigda så är det pokemon det gäller.


Denna dag har gått till att fixa matlådor till lite drygt 2,5veckor framåt. Och med tanke på att jag har leverantör på plats på onsdag denna vecka och är i Danmark onsdag+torsdag veckan därpå så är maten klar för 3 veckor. Fast jag lär vilja ha lite omväxling. Nu töms sakta uteplatsen på blommor. Tvättkorgen är tom, strykhögen borta, disken fixad och en hel del annat. Ryggsmärtorna också fast då får man skallebank i stället. Helt ljuvligt väder hela helgen men det var varmare och skönare igår. Iaf om man åkte ner till Borgholm eller Köpingsvik. Hemma var det varmt och gott båda dagarna.


Nu är morgondagen förberedd, väskorna uppackade osv. Bara tänderna kvar och sen krypa ner. Lika bra att göra med en gång. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar