Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 10 september 2019

Trötta tisdag

Vaknade även idag före väckarklockan. Dock inte många minuter. Var varmare idag än igår och uppehåll hela vägen till jobbet. Alltid trevligt att åtminstone vara torr till jobbet. Hann med det nödvändigaste innan dagens besök tog sin start. Idag bar det iväg till leverantören. Ett intressant möte som mest troligt kan bli en intressant resa. Frågan är bara om vi ska göra den.


Var åter på jobbet en dryg timme före planerat. Vilket inte gör något då man alltid har mer att göra än tid att göra det. Funderade på att nyttja denna extra tid till att gå hem tidigare från jobbet. Ungefär när tanken att gå hem var så var himmeln kolsvart och en del blixtra kunde ses på avstånd. Jag kom iväg en timme senare. Tog god tid på mig att gå hem. Med ömsom regn och ömsom nästan uppehåll. Blev ingen extra promenad idag. Det får gå ändå.


Fått undan en del från köket och lagt dit mer. Så i slutänden är det nog lika. Men disken är iaf borta och det som skulle kastas. Dock finns en hög med kärl som ska med hem. Sen orkade jag inte göra mer. Och nu ska här sovas i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar