Öland

Öland
Solnedgång

måndag 30 september 2019

Ny vecka nya möjligheter

Vaknade motvilligt idag. Men kom både upp och blev klar. Brydde mig dock inte om att fixa frukost innan jag gick. Hade blivit onödigt sen då. Tog dock också närmaste vägen till jobbet. Hade behövt gå lite mer men tänkte det fick bli efter jobbet. Men dagen har bestått av en massa möten och lite annat behövde också göras innan jag gick hem. Så klockan blev sen. Höll på gå senare än chefen. Hon fastnade dock på slutsträckan och jag kunde göra en omkörning.


Kom ut och det kändes bra tills man kom ifrån den läade ytan. Om jag gick sommarklädd i lördags så funderade jag mest idag på var vinterkläderna låg. Det var kallt! Inte katten blev det någon längre promenad. Fick ihop 5km och det var med nöd och näppe. Får hoppas det är behagligare ute i morgon. Behöver röra på mig annars kommer ryggen och resten av kroppen strejka nästa vecka. En massa bilåkande och körning. Lite löst 30timmar i bil. Tur det inte är var vecka eller månad.


I morgon behöver jag dels packa inför utflykten till Jylland samt förbereda för utflykten till dottern. Inte säker på att jag vill packa emellan. Bättre ha allt klart och bara komplettera lite. Men nu behöver jag sova lite också för det lär det inte finnas så mycket tid för närmaste veckan. Och chefen lär inte uppskatta om jag gör det på jobbet. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar