Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 september 2019

Helgen som försvann

Kom hem i hyfsad tid i fredags och hann får en maskin tvättad och klar. (Trots tvärstopp på bron. Vägbygge med bara ett fält och så lägg på en epa traktor.....) Förberedde den andra. Hann även med en 2 timmars promenad. Sen blev inte mycket mer gjort. Plockad upp kött från frysen till middagen igår. Så kom i säng i bra tid och inte hjälpte det. Var trött igår iaf. Men inte vätte än att en maskin hann bli tvättad och upphängd till 9. Hann förbereda ytterligare en. Hade en del rött och det blir tvättat för sig. Helst som två av sakerna var helt nya och ytterligare två fäller fortfarande.


9,05  satt vi i bilen mot Kalmar. Skulle klippas klockan 13 men maken behövde skor så det skulle hinnas med innan. Hann med frukost och blomsterlandet också. Fast jag hade glömt presentkortet som gällde på där. Gjorde inte mycket för jag hittade inget jag ville ha. Dock en del idéer som behöver utredas lite. Väl klippt var det dags att åka hem och fixa middag. Sen fick det bli en promenad.


Idag  var jag om möjligt tröttare. Lika fin dag som igår var det grått idag. Blåste gjorde dock igår också men inte lika mycket som idag. Nu har de sista orkidéerna fått komma in igen. Och så tog jag in en palm. Den andra behöver fixas lite först. Så både den och olivträdet får komma in nästa helg. 3 timmars promenad, strykning, vattning, diskning osv hanns också med. Men bäst av allt hitintills var Churchill. Dvs grannes nya valp. Gul liten labbekille. Som går från 0 till 100 på ingen tid för att rätt vad det är ligga platt fall igen. Nu ska dock det sista förberedas inför morgondagen. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar