Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 september 2019

Ett mitt i veckan inlägg

Vaknade, kom upp, blev klar och kom iväg till jobbet. I regn som vanligt. Höll mig rätt torr fram till det var ca 30m kvar. Då kom en bil som tyckte det var synd. Och jag var sjöblöt. Efter nästan 2 timmar var jag fortfarande inte torr men då körde chefen hem mig så jag kunde byta. Får inte bli förkyld. Och efter en titt i kalendern så kunde vi konstatera att tid för en förkylning har jag nog framåt 2038 eller så. (Som om ev förkylningar skulle bry sig.) Men det var attans så skönt att få torra kläder på sig. Men det är dags att lägga ett torrt ombyte på jobbet.


Inte så många möten idag men långa. Sista besöket/mötet var klart runt 16,30 och 3 kvart senare smet jag därifrån. Mejlande leverantörer ända fram till stämpelklockan. Å andra sidan så börjar leverantören en timme tidigare än mig så då har denne 2 timmar att återkomma med lite svar. Hoppas bara att kunna få något. Annars får jag vandra högre upp i organisationen. Gick inte ända hem utan stannade på vägen och åt. Blev bjuden och som vanligt orkade jag inte efterrätt. Kommer man en aning sent är allt beställt och drickat kommer lagom när man satt sig.


En inte allt för lång runda efteråt för att få ner maten. Fick bli en snabb runda i affären för att köpa lite yoghurt. Har lovat att göra smoothies till maken. Så jag borde göra det nu för det låter en del och det kanske är onödigt att väcka hela huset? I övrigt har inte mycket blivit gjort idag heller. Får göra desto mer i morgon. Såsom spela lite pokemon. Inte en raid har blivit gjord. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar