Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 12 september 2019

En torr dag

Vaknade före klockan men attans så jag försökte låta bli. Uppe och klar som normalt men det var så härligt ute så det fick bli en längre tur. Blev därmed en aning sen. Dock inte värre än att jag ändå kunde sluta i vettig tid. Funderade dock på att jobba en stund till. Men det var uppehåll så jag smet fort som bara den.


Ett varv på banken längs vägen. Fått en utbetalningsavi. Och hämtar man ut pengarna i affären så kostar det och sätter man in dem på kontot är det gratis. Jag är från Småland så med andra ord får det bli banken. Sen gick jag runt alla pokemon stopp innan jag handlade lite så jag har att äta i morgon på jobbet. Väl hemma var det till att fixa mig en macka och sen på med skorna och ut. Fick sällskap runt sjön. Dock börja skorna bli slitna och det känns i ryggen. Får börja titta efter nya.


Var tillbaka runt 20. Blev inte mycket gjort idag heller. Det kommer dock gå fort att packa ner det som ska med hem i morgon. Så lite har jag gjort. Får heller inte glömma vattna blommorna före jobbet. Tror inte de är så glada nästa vecka annars. Men först behöver tänderna borstas och jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar