Öland

Öland
Solnedgång

måndag 2 september 2019

En regnig dag

Vaknade och kom upp. Regnade till straxt innan jag gick hemifrån. Såg ut att klarna upp och bli bra väder så det fick bli kortare byxor och sandaler. Enda fördelen med sandaler är att vattnet rinner rakt igenom när det regnar. För det gjorde det innan jag kom hem. Hittade dock lite skydd och försökte vänta ut det värsta. Men hur kul är det att stå ute blöt i 20min lite drygt.


Nåväl jag kom till jobbet efter en anings längre tur till det. Då månaden precis har börjat har dagen ägnats en del åt statistik samt lite djupdykningar i orsaken för dess resultat. En audit i Stockholm behöver planeras in. Frågan är bara hur man ska ta sig dit. Låg inte helt smidigt för att ta tåget. Bil är inte heller det som lockar och flyget, nja inte klockrent det heller. Nåja det löser sig. Kommer inte att ske närmaste veckorna iaf.


Har även jagat lite leverantörssvar. Inte helt enkelt men lite fart blev det allt. Och vettigt. En massa annan städning på jobbet. Frågan är hur länge det varar. Men det upptäcker jag så småningom. Det höll dagen ut även om det finns lite som behöver kollas upp under morgondagen. Chefen är duktig på att hitta de uppgifterna. (Ibland väl duktig, å andra sidan blir det inte bortglömt och oftast har hon sett till att man presterar ett hyfsat bra resultat på kuppen.)


Väl hemma blev det  till att äta och vänta ut nästa skur. Sen blev det en timmes vandrande. Inte lika varmt och skönt som hemma. Nästan lite småkallt. Hade iaf tagit på riktiga skor samt strumpor. Slapp frysa om tårna iaf. Avslutade promenaden med en raid. Nu är maten till lunchen i morgon förberedd. Ska bara packas ner i väskan men det går inte förrän i morgon. Tänderna kvar att borsta sen sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar