Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 september 2019

En dag närmare

Kom upp idag också. Var tom uppe något tidigare fast det är inte enbart av godo för då ska man bara fixa något litet först och plötsligt har för mycket tid gått. Kom iaf iväg i vettig tid men tog en lite för lång omväg. Men tur var det för när det var dags att gå hem så kom jag knappt utanför dörren innan det regnade. Ingen extra promenad när jag väl var hemma.


På jobbet var det som vanligt denna vecka. Men det blir säkert värre innan det blir bättre. Och som det ser ut just nu kan det bli några fler leverantörsbesök och revisioner än planerat. Men det får bli nästa veckas planering denna vecka får räcka med att jaga hit några istället. Dock inte för förebyggande arbete utan för brandsläckning. Nåväl det får bli morgondagens problem.


Jag har dock passat på att packa ner det som ska med på min lilla utflykt efter jobbet. Ska till Västervik ett dygn. Plockar upp Bondmoran på vägen. Vi ska egentligen inte vara där förrän lördag men vi brukar eftermiddagen före och gör så även denna gång. I morgon lär jag inte hinna med några promenader. Med lite tur en kort promenad när vi väl har checkat in på hotellet.. Packningen är klar. Även allt annat som jag brukar göra på morgonen innan jobbet i förberedelser inför hemresan. Kanske lika bra att ta en tidig kväll för morgondagen blir lång. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar