Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 4 september 2019

Då var man åter halvvägs

Var nästan tröttare idag än igår men upp kom jag. Klar blev jag och kom iväg. Gick lite längre idag än igår och var ändå tidigare. Och dagen har varit nästan lika rörig som de övriga denna veckan. Enda fördelen är att ett par möten ställdes in och jag fick lite arbetsro att reda ut en del. Det värsta har jag iaf full koll på även om det är förtidigt att ha kontroll över det. Och röran som avslutade förra veckan börja reda ut sig och kan kanske bli rätt ok.


Och såg jag en strimma hopp om lösning på jobbet så var det en aning värre hemma innan jag kom iväg. Det var varmt när jag åkte hemifrån i helgen för jag saknar långärmade tröjor här. Massor som saknar ärm och är väldans tunna. Det är inte lika varmt här. Har förvisso ett par koftor men någon långärmad hade inte varit så dumt. Behöver inte vara så tjock men ändå. En orsak till att de är kvar är dessutom att jag borde investera i någon ny. De flesta är från förrförra jobbet och det lämnade jag -13. På tiden egentligen men får bli en annan dag, Ska inventera vad jag har som funkar först.


Idag var jag hemma tidigt för att gå en promenad lite senare. Eller egentligen skulle jag spela pokemon en stund sen promenera i snabbare takt med maken. Var tillbaka före 20 så innan 21 var smoothies, gjord, disken fixad, jag duschad och håret rent samt en hel del till. Nu återstår att få håret lite torrare samt att borsta tänderna. I morgon behöver jag packa inför utflykten på lördag. Samt för det som ska hem före mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar