Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 september 2019

Då var det ny vecka igen

Så var degs för en ny vecka. Kallt om morgnarna, skönt när man går hem och kallt som attans så fort solen går ner. Varit en fin väder med blå himmel hela dagen. Inte en risk för regn. Hoppas på en vecka med detta. Betydligt roligare att vara ute vid fint väder även om det är helt ok så länge det inte regnar sen går man på ren envishet.


Försökt reda ut lite härvor idag också. Ibland känns det som om man jobbade i en pytte liten garn affär med alldeles för många nystan och någon släppt in 15 lekfulla kattungar. Alltid något nysta som behöver redas ut. Nåväl det är tur man gillar jobbet. Men ibland undrar man. Nåväl i morgon ska onsdagen förberedas. Sen ska leverantör underhållas. En bra en som vi tyvärr misshandlar en del.


Idag blev det en lång runda hem. Skönt och behagligt. För att komma hem fixa sig en macka samt förbereda mat för morgondagen till jobbet. Sen blev det ett par km till. Sen har det inte blivit mycket mer gjort för mig. Inte lär det bli mer i morgon. Och på onsdag lär jag inte orka mycket. Men det lär gå det också, Men nu ska jag slå ihop pc-n.  God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar