Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 1 november 2017

Mellandag

Var vaken och uppe i god tid idag också. Kan inte påstå att jag var väldans pigg men jag var uppe. Var dessutom klar och kom iväg som tidigare i veckan. Dock kändes det att gårdagen var väl lång så det tog en aning längre tid att komma till jobbet. Som vanligt hade jag planerat en del och gjorde en massa annat. Fick dock merparten av det jag ville ha gjort färdigt. Ska försöka göra resten klart i morgon.


Börjar iaf få folk att inse att jag inte längre är chef utan det finns en i den positionen nu som inte är jag. Lyckades även få produktionen att inse att även om de har mycket att göra och ett antal sorteringar att utföra pg a fel de gjort så får de göra ytterligare en till om de inte för rätt från början. Var dock behjälplig med att se till att ge dem bevis för att leverantören var oskyldig.


Vi lever på kanten av vår maxkapacitet och vill man då göra lite i kanten av vad som är tillåtet bör man ha hundra koll på det. Det fick jag också cheferna till att förstå idag. Bäst av allt var ändå att jag lyckade ta mig från jobbet så jag tom var hemma och hade ätit innan klockan hade slagit för tiden jag gick hem igår. Blev en promenad till efter ett tag.


Idag har det inte varit lika kallt som tidigare i veckan. Och är det inte väldans kallt ska det tydligen vara väldans blött. Vinterjackan tycks dock klara väta rätt hyfsat iaf. Såg ändå till att ställa mig i duschen efteråt. Tänkte hålla mig frisk nästa vecka när jag är ledig. (Jo chefen är inte lika övertygad som jag i det lämpliga i att han gav mig semester nästa vecka. Tänker njuta av varje sekund!)


Nu återstår att ta kväll. Vilket jag tänker försöka mig på typ nu. Har knappa 16 timmar kvar att jobba. (14,5 timmar om allt går som jag vill.) I morgon ska jag försöka packa ner allt jag vill ha med mig hem för ledigheten nästa vecka. Hoppas därför att kunna komma hem ytterligare lite tidigare i morgon. Men den som lever får se. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar