Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 november 2017

Livet är inte alltid rättvist

Kan man kort konstatera. Jag vaknade av väckarklockan idag och det var åter vardag. Var uppe och kom iväg i skaplig tid. Kanske mest för att platschefen hade mejlat och meddelat att han ville träffa mig så snart jag kom till jobbet. Jag var på plats i god tid till den tidpunkt jag hade svarat honom. Kallt men torr kyla så idag var den ok. Men man behövde röra på sig så det gick undan till jobbet.


Väl på jobbet så är mina kollegor på vift idag. En av dem även i morgon men lite sällskap får jag. Chefen är hemma ett tag framöver och jag har lovat att ersätta honom, hålla honom underrättad samt sköta mitt egna jobb. (Där kom det in att livet inte är ett dugg rättvist.) Hej övertid kan man konstatera lite lätt så där. Idag gick jag dock hem nästan i tid. För 3 kvart räknas väl inte som sent? Med egna sysslor som ska göras, kundutvärderingar som behöver göras, nytt kvalitetssystem som ska in samt chefens sysslor lär jag inte sitta sysslolös. Fast det finns de som har det värre.


Lika fint och vackert väder på vägen hem men en anings kallare? För på morgonen hade jag handskarna i handen och på vägen hem var man tvungen att ha dem på sig. Väl hemma så åt jag och lurade även på maken en kopp ingefära te. Sen tog vi på oss och gick ut en stund eller två. Nu behövde man nästan röra sig än mer. I morgon ska det regna men med tanke på hur kallt det var så hoppas jag att jag hinner till jobbet innan det kommer. Annars får maken skjutsa mig.


På programmet denna veckan är det mesta jobbrelaterat. 3 dagar med intern systemrevision, 1 leverantörsbesök måste göras, jag borde helst besöka Elmia en dag, hinna ikapp min "lediga" vecka förra veckan samt komma igång med en fil som kommer att landa på ca 20 sidor. Tror inte jag kommer ha så mycket energi till att göra något privat när jag väl kommer hem. Kanske skulle kolla upp vilorummet på jobbet och sova där? Nä nu dra jag täcket över huvudet och avslutar för ikväll. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar