Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 oktober 2017

Det som inte sitter i huvudet....

det finns inte alls. Skyller på att jag är trött. Klockan blev visst väl midnatt innan jag somnade igår fast jag försökte tidigare. Sen vaknade jag som om det vore jobbdag. Dvs kvart i sex. En anings lite sömn. Spelade först på mobilen för att inte väcka maken och sen satte jag mig med datorn. Fast då var han vaken. Klev upp straxt efter åtta eller om hon var halv nio.


Efter att ha gjort mig klar var det bara att ila ner till affären. Rätt bra om det finns smör hemma när man ska bjuda på frukost. Nåja två min efter att de hade öppnat var jag där och ytterligare en kvart senare var jag hemma. Hade glömt mig och kört igång tvättmaskinen innan jag åkte så svågern blev nog väckt men min jacka blev både ren och torr.


En lång frukost med te och macka. Alla fick den sorts te de själva önskade. Själv drack jag en kanna grönt. Ok maken tog en kopp också. Fick bli med ingefära och citron så jag kan hålla mig frisk i veckan som kommer. Sen skulle plötsligt svågern åka hem. (Ok det tar väl en sisådär 5-6 timmar att köra men iaf.) Han fick med sig frugans present. Jag hoppas han kom ihåg att överlämna den också.


Make behövde hämta paket i Borgholm så jag följde med. Fast inte tillbaka. Jag i ca 3 timmar sen fick han hämta mig skulle egentligen ha gått hem men klockan blev väl mycket. Hade glömt att ha koll på tiden men det blev en hög med km iaf. Passade på att tanka när maken plockade upp mig. Så slapp vi göra det senare.


Väl hemma var det till att laga mat, packa ihop rena kläder inför resan, vattna blommorna för det höll jag på att glömma totalt. Packade min väska medan jag vattnade mina orkidéer. Fick med mig datorn, laddare till telefonerna, powerbanken men ingen till datorn. Så nu får jag se hur länge min dators batteri håller. Det är inte allt för fräscht. Har kommit fram till lägenheten och ska nu bara göra det sista så jag kan krypa till kojs. Har ju ända glömt laddaren. Hmm. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar