Öland

Öland
Solnedgång

fredag 20 oktober 2017

Åter på rätt plats

Gårdagen var lång och rätt tuff. Jag försökte vara lite smart och ha allt packat redan när jag la mig i onsdags så det skulle gå snabbt igår morse. Så om jag hade packat allt så hade det tagit ca 8 min efter frukost. När jag trodde jag hade allt med mg efter frukost gick jag ner och checkade ut. Kollegan kom ungefär då och plockade upp mig. Tyckte nog att väskorna vägde väl lite men tänkte inte så mycket mer på det förrän vi kom fram till kontoret. Laptopen låg kvar på hotellet.


Ingen större panik för chauffören på plats skulle ändå åt det hållet vid 10 så han kunde plocka upp den och jag ha min laptop vid 11. Jag hade ju allt förberett av det som jag hade reviderat så lång i laptopen. Jag skulle inte ut och intervjua folk förrän 9 och jag kan ändå göra rätt mycket via min mobil. Fick dessutom låna en stationär dator till det som jag behövde ha systemstöd för.


Jag hade tre tyngre områden kvar att gå igenom men var ändå klar nästan en halvtimme före utsatt tid. Hann med andra ord påbörja det sista i summeringen för lunch och hade en dryg halvtimme kvar när den var klar inför presentationen av densamma. Synd att slösa tid på HQ på att vänta så jag hade en halvtimmes möte med min italienska chef. Presentationen drog över något så det var rätt skönt att ha fått ner det mesta i väskan innan mötet. Hann dock packa ner allt och med bilen.


Jag skulle åka när det tendera till att vara extra mycket trafik. Det var det säkert igår också men vi hann fram till flygplatsen, jag hann checka in, genom säkerhetskontrollen, hitta min gate osv innan planet skulle lyfta. Handlade dock inte mer än en present samt en flaska vatten. Med andra ord blev det inget mer ätande efter lunchen igår. Hade fått med mig ett äpple men det var allt och det åt jag när jag kom in på hotellrummet vid midnatt. Och då hade jag ändå hunnit med tåget 20 min före bokat.


Hade svårt att somna så jag låg vaken till efter 01,20. Och vaknade straxt före väckarklockan. Men då vågade jag inte somna om. Bara att göra sig i ordning och lämna rummet för att ta sig till tåget. Var där ca 10 min det skulle gå. Hittade mitt säte och kunde koppla av en stund. Fick springa runt lägenheten och lämna väskan. La det som skulle med hem i egna påsar innanför dörren. Sen var det till att springa.


Var bara en timme sen till mötet. Det höll dock på i dryga tre. Jag hörde det jag ville höra men hade en aning svårt att fokusera. Klockan 13 åt jag äntligen frukost som samtidigt var lunch. Som fick bestå av en macka, en banan och ett äpple. Var på tok för utmattad för något annat. Hann fixa till lite redovisningar och skicka in dit de skulle. Hade ett möte till vid 15 men 15,10 blev det uppskjutet till nästa vecka. Maken kunde hämta mig.


Behöver jag nämna att jag mer eller mindre sov även denna dag under tiden maken körde hemåt? Väl hemma var det till att packa upp, köra igång första maskinen med tvätt, förbereda nr 2. Sen har jag bara lekt soffpotatis. Ska bara borsta tänderna och sedan sova. Maken frågade efter planer inför morgondagen. Men det har släppts 5 nya pokemon nu ikväll så jag försöker väl fånga dem och i övrigt bara ta det väldigt lugnt. Fixa mat både för morgondagen samt för veckan som kommer annars ska jag inte göra ett skit i morgon heller. Jag hoppas dock att jag fick med mig lite värme och sol från Italien. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar