Öland

Öland
Solnedgång

fredag 8 september 2017

Phu

Var på jobbet extra tidigt idag då det regnade så jag liftade med maken. Å vad jag skulle hinna städa undan. Oj vad fel jag hade! När jag kom hade jag två möten på en kvart var inplanerade. Innan det första hann börja efter en timme fanns det redan 3 till inlagda och innan den 2-a mötet var slut så var jag uppbokad fram till 14. Och inte var det många minuter mellan heller. Överlevde men sov rätt ovaggad i bilen när maken hämtade mig. Höll mig vaken till Lessebo men sen var det rätt kört.


Funderade på att gå från Borgholm och hem bara för att få ihop mina steg. Regnade så jag åkte med hela vägen hem och började tvätta istället. Dock stannade vi vid affären och handlade först. Så nu är den ljusa tvätten helt klar. Den mörka får jag ta sen. Var ändå rejält trött så halv 8 åkte jag ner till Borgholm för att gå en runda. Den blev visst 2 timmar lång. Men jag låg iaf inte hemma och sov.


Skulle egentligen sova nu. Behöver upp rätt tidigt i morgon. Var för trött när vi gjorde det innan idag så jag missade  creme fraise, ärtor, banan och majs. Sen skulle jag egentligen ha grädde och lite annat också. Men ska jag komma ihåg vad jag egentligen behöver så är det lika bra att lägga sig nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar