Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 13 september 2017

Hur mycket finns det egentligen?

Vatten där uppe alltså. Jag vaknade och kände mig inte tröttare än att jag diskade upp allt innan jag gick till jobbet idag. Var väldans grått men uppehåll. Jag hade en plan över vad som skulle göras och hinnas med under dagen och som alltid blir det inte som tänkt. Brukar vara rätt ok trots allt men idag vet i katten. Och till råga på allt när jag var klar för att kunna gå hem så började regna och inte hjälpte det att vänta ut det för det blev bara värre.


Nåja kom iaf hem till slut. Såg till att äta lite och vila. Sen fick det räcka och jag tog en promenad fast det regnade. Dock med regnkappa på. - Men hur kan den vara blötare på insidan än utsidan? - Maken fick följa med han också. Han tog dock varken regnjacka eller paraply med. Han gav upp tidigare än jag gjorde! Var till att hänga regnkappa i duschen och ställa skorna jämte. Det var en anings blött.


Efter att ha torkat och blivit en anings uppvärmd igen så tog jag en kortis till. Men bara för att jag skulle fixa lite. Skorna hade hunnit torka! Attans så bra skor med andra ord. Väl hemma var det bara till att ställa sig i duschen och få upp värmen. Nu ska håret torka, kläder förberedas osv. Behöver dock inte ta med mat till i morgon. Ska besöka leverantör på fm så det blir till att hoppa in någonstans på vägen och äta när vi ska tillbaka. Har även sällskap så nu gäller det att det blir i morgon så jag slipper fara var och varannan vecka framöver. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar