Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 12 september 2017

Hmm ja så kan det också bli

Började dagen med att äta lite flex på flexbanken. Sen gick det i ett även denna dag. Bara eftermiddagen som var rätt dräglig. Fast det beror mest på att jag bokat in hela ledningsgruppen samt ett par kollegor på utbildning. Nu ska de bara börja jobba efter den nya standarden också. Utbildningen var klar lagom till det var dags att gå hem. Var bara det att man bara skulle emellan och så var flexen påfylld igen. Ska se om jag inte kan göra lite mer åt den i morgon eller så.


Hann nästan hela vägen hem innan himlen öppnade sig och så till att man blev rätt blöt. Först tänkte jag lura regnet med att handla mig en ny tandborste samt lite tops. Regnade inte ett dugg mindre när väl det var gjort. Men då kan man springa fort över vägen och hamna under tak en bit. Om det inte blåser från el håll vill säga. Behöver jag nämna att det var precis det hållet det blåste ifrån idag. Jag visste inte att man kunde bli SÅ blöt på typ 80m. Det var bara att tvåla in sig väl hemma.


Hann äta lite innan maken kom. Inställt tåg och inga eller väldigt sena ersättningsbussar. Han planerade att träna idag. Den planeringen började förra veckan och inte blev den mindre igår. Idag var lusten för det tämligen obefintlig. Hade inte han och Ebba's husse bestämt igår så hade det troligen inte blivit av. Själv tog jag på mig kläder för promenad. Mina 6 km tog längre tid än deras träningspass. Och då såg jag till att få upp pulsen rejält idag.


Nu återstår att förbereda morgondagen samt sova. Var lite trött i morse och det vore skönt om man kunde hålla sig lite piggare iaf. Behöver promenera rejält i morgon om jag ska få hop mina steg. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar