Öland

Öland
Solnedgång

söndag 24 september 2017

Helt ok söndag

Hade glömt att förbereda den ljusa tvätten så idag kunde jag inte smita upp och köra igång tvätten. Fick den dock klar iaf. Vägrade dock att stryka skjortor idag. Bänken var helt tom och nu väntar 6 skjortor på att bli strukna. SÅ kul är det INTE! Skulle göra massor men konstaterade att det var trevligare att promenera. Så jag smet ner 1,5 timme till Borgholm och gick runt. Rätt fint vid vattnet. Låg en hel del fina båtar inne också. Dock ingen som lämpar sig för mitt projekt. De var förstora och icke träbåtar.


Har även hunnit vattna blommorna inne. Ute har han där uppe fixat vattningen. Om det var grått och fuktigt igår så var solen på strålande humör idag. Var så varmt att jag fick ta av mig jackan. Hemma i trädgården fick jag tom ta av mig skjortan. Men jag fick in mina glaskulor. De ligger nu fint på sin hylla och väntar på nästa vår.


Hade planerat massor denna helg och inget blev. Eller iaf nästan inget. Bara det nödvändigaste. Som matlådor för en hel vecka. Dock har ett gäng i frysen så en del byter jag nog ut mot något därifrån. Lite roligare med omväxling än att äta samma en hel vecka. Blev köttfärslimpa med vitlök, feta ost och soltorkade tomater. Jag såg till att få potatis till.


Grävde hål i plånboken och köpte in två pumpor modell större för att ha vid ingången. Funderar lite på om jag ska gröpa ur dem eller inte. Det troligaste är att jag inte gör det. Tycker de är fina som de är. Hade jag grävt ner det som jag hade tänkt skulle jag kunna ha lite ljung också. Men det är inte gjort än och jag köper inga fler utekrukor iår så det får vara,


Kom iväg sent så klockan börjar bli väl mycket. Men det mesta är iaf uppackat. Jag är har duschat efter värmechocken idag och redo för sängen. Tror faktiskt jag ska krypa ner i den nu. Nu gäller det att hålla tummarna denna veckan. Jag ska täcka upp för chefen och två av kollegorna denna veckan. Lär väl sova ovaggad. Så börja veckan med att vara trött känns som en mindre bra idé. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar