Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 26 september 2017

2 av 5

Somnade tämligen ovaggad igår. En aning seg i morse men var tidigare på jobbet än igår. Hann tom spela lite pokemon på vägen dit. Gjort en hel del förutom det som var planerat. Blev lite hållbarhetsjobb, lite revisionsförberedelser åt systerfabriken osv. Fick iaf ett första svar till kunden som önskade svar. Hann även fixa en hel del som denne kund kan få till sig i morgon. Fick kollegan till att förbereda en order så den kan få ersättningsleverans. Måste bara dubbelchecka vilken sändning de fick av förra gången.


Inte riktigt lika fint väder idag. Men jag smet ändå hem i tid idag. Varm blev man idag också dock inte så man tog av sig jackan. Fick bli ett varv i affären så jag kunde få lite pålägg till mackorna. Maken fick lite annat. Blev visst fröknäcke också. Ny sort som ska testas. Men det får bli i morgon eller någon annan dag. Blev lite vila också innan jag tog med maken på promenad.


Blev några km. Klarade målet både igår och idag. Ligger tom en halv dag före. Det har inte skett sedan före semestern. Hoppas att jag äntligen kan få ihop veckomålet denna veckan och kanske tom lite till. Nu återstår att förbereda för morgondagen. Det är lite extra denna gång men mer om det i morgon. Tror det får bli tänderna först så man bara kan glida ner i sängen så snart jag är färdig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar